ManhattanUp
Відтепер Sonata — частина наймасштабнішого житлового району Manhattan UP
+38 /095/ 234-18-58
Записатися на показ

Старт продажів нового ЖК! Мінімальний перший внесок 10%

01.05.2019

Завершено

Уявіть, що наше життя – це нотний стан. Ми прямо на ньому створюємо свою власну мелодію – часом використовуючи мажорні ноти, часом – мінорні. Але ця мелодія абсолютно унікальна і неповторна. Ми самі задаємо ритм нашого життя, зводячи в одне ціле різні ноти, тони та октави.

Натхненні чарівною музикою, ми створили для вас особливий проект – житловий комплекс Sonata. Дім, що стане місцем, де створюється нове, краще та яскравіше життя, дім, який завжди звучатиме в унісон з вашими думками та емоціями. Тут можна просто бути собою: бути веселим або сумним, щасливим та повним надії, змученим після довгого робочого дня, рішучим чи невпевненим. Але завжди – щирим, як мелодія, що іде прямо з серця.

Сюди так приємно повертатися. З будь-якого куточка міста – зручно та швидко. Залишити улюблений автомобіль на підземному паркінгу, надійному та безпечному, та піти насолоджуватися прогулянкою біля озера теплого літнього вечора. А зранку – обов’язковий ритуал – пробіжка по Набережній, для здоров’я та краси. Після чого відвести діток у садок, котрий знаходиться неподалік, або у школу. І знову за своїми справами. Усе як по нотах. Як і має бути.

Ви готові до початку нового, ідеального життя у ЖК Sonata?
Якщо так, то маємо ще одну приємну новину – до старту продажів ми пропонуємо для вас особливі умови – мінімальний перший внесок лише 10% і розтермінування у гривні. Для того, щоб ви мали можливість якомога швидше почути мелодію рідних стін.

Телефонуйте вже зараз за номерами: /095/ 234-18-58 | /067/ 234-18-58

Зустрінемося і поговоримо докладніше у відділі продажів за адресою вул. Івасюка, 82

- Повернутись назад
Квартири від власників